COREL

Corel revolutionerede i 1989 branchen inden for grafisk design ved lanceringen af CorelDRAW®. I dag fortsætter virksomheden sin førende position på markedet med sin prisbelønnede software inden for grafik og produktivitet. Corel er også med forrest i feltet i den digitale medierevolution, hvor de leverer branchens bredeste og mest innovative portefølje af software til foto, video og dvd.

For at fremhæve nogle af deres produkter er der bl.a. CorelDRAW Graphics Suite, Paint Shop Pro Photo, Painter, VideoStudio, WinDVD, WordPerfect Office og WinZip:

CorelDRAW Graphics Suite er et alsidigt software til grafisk design – vektorillustration, sidelayout, fotoredigering, sporing, webgrafik og animering i ét produkt.

Paint Shop Pro Photo er den bedste fotoredigeringssoftware til DSLR-kameraer, som gør det sjovt at tage digitale fotos. Arbejd hurtigt og nemt, så man kan skabe professionelle fotos, som man kan være stolt af.

Painter 11 har et stort udvalg af digitale foto- og tegneværktøjer, der forbedrer ens kreativitet, udvider ens digitale mørkekammer, understøtter ubegrænset eksperimentering og hjælper én med at arbejde hurtigere.

VideoStudio skal købes hvis effektivitet, hurtighed og kreativitet i videoredigering er, hvad man søger. VideoStudio kombinerer fremragende ydeevne med fantastiske nye kreative muligheder i et arbejdsområde, der er endnu nemmere at bruge. Det er det bedste valg, man kan foretage, når man vil lave flotte film hurtigt.

WinDVD giver den bedste afspilning af Blu-ray og dvd på ens computer. Giv én hen til en ægte HD-oplevelse, og få en bedre afspilning. Flotte farver. Skarp kontrast. Sprød, bombastisk lyd. Livagtige detaljer. Når man først har prøvet HD, vil man aldrig have andet!

WordPerfect Office kombinerer den nyeste førende kontorsoftware med klassiske funktioner i WordPerfect. Som en af de mest effektive kontorpakker på markedet konkurrerer den stadig med Microsoft Office og giver bedre dokumentstyring, flere værktøjer til samarbejde og større samlet værdi.

Med WinZip kan du hurtigt komprimere filer for at spare plads, sende e-mails hurtigere og reducere download- og uploadtider. Pak dokumenter, regneark, PDF-filer, præsentationer – hvad som helst!

Læs mere om nyeste versioner, systemkrav m.v. på deres hjemmeside:

http://www.corel.com